Kaisa SalokannelOlen patologinen piirtäjä.

Piirrän koko ajan: sängyllä, mummolan uimakalliolla, Sinisessä junassa, osuuskunnan kokouksissa. Keskityn piirtämällä, innostun muotoilemalla, tunnelmoin väreillä, loistan yhteistyössä ja ammennan ympäristöstä. Minua inspiroi kissojen viehkeys, haikeat tunteet, runsaat hiukset ja aitouden hyväksyvä ilmapiiri.

Minulta onnistuu erilaiset kuvitukset, painotuotteet, verkkosivut, kirjojen sekä lehtien taitot. Piirrän paljon digitaalisesti, mutta myös perinteisesti paperille. Yleensä parhaat tulokset – erityisesti painotuotteiden kohdalla – syntyvät käsin luonnostelemalla. Ylläpidän asiakassuhteessa vuorovaikutusta ja kuuntelen tarkalla korvalla tilaajan tarpeita.

Minulla on erityisesti kokemusta julisteiden ja verkkosivujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tulevaisuudessa minua kiinnostaa kehittyminen piirtäjänä ja kuvittajana. Minua kiehtovat erityisesti sarjakuvat, joissa kaikkea ei kerrota sanoin vaan lukija saa mahdollisuuden tulkita pysähtynyttä kuvaa. Oppiminen on jatkuvaa ja vaatii työtä, minkä takia etsin ympäristöstäni uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia piirtää niitä kuviksi.

Työnteko graafikkona voi olla rosoisen riemastuttavaa.